divendres, 11 de juliol del 2008

Obra de Salvador Sunet Pahissa: Escut Orfeó de Sants

La meva família sempre ha estat molt lligada al barri que hem viscut sempre i en el que encara hi viu la meva Mare: Sants.

En les signatures de les obres del meu Avi posa: Calle 4 SANS. Suposo que la "calle 4" seria el Carrer Arizala, que era on el meu Pare tenia el taller del seu negoci, quan feien vaixelles i altres productes decorats de ceràmica.

El meu pare va estar molt lligat a les entitats del barri i sobre tot a L'Orfeó de Sants, del que va ser secretari durant uns quants anys, a L'Època de finals del setanta. Del cert, tota la família i va estar lligada, ja que la meva germana Carme i jo varem ballar a les colles sardanistes de L'Orfeó, ella a la "Sang Nova" i jo als "Vailets de l'Orfeó de Sants" i a "L'Englantina D'Or" ( nom que va "inventar el Pare")i la meva mare a "Les Roses de Tardor".

Fruit d'aquest lligam amb l'Orfeó ( el Pare va dedicar-li moltes hores quan era secretari)van néixer varies obres. La més important, és el quadre amb l'escut de l'entitat que va fer el meu Pare( i que va signar) que es va col.locar a l'entrada.

En l'actualitat l'Orfeó, esta fent un nou edifici que serà l'Orfeó del Segle XXI, ja que a les antigues dependències van ser venudes a una cadena de supermercats. Per aquest motiu, no vaig poder accedir al quadre, ja que el tenen en les dependències provisionals de l'entitat i no es pot veure. Gràcies a la Srta. Rosa, de la secretaría de L'Orfeó, vaig poder aconseguir fotos del quadre que os mostro.

En un altre post, mostraré altres tipus d'obres que el meu pare feia quan estava a l'entitat.

Salut



1 comentari:

Sajeeb Ahmed ha dit...

u got a nive template.

http://musicoursoul.blogspot.com/