dissabte, 6 de setembre de 2008

Obra de Salvador Sunet Urgellès: "Jabones Miró"

Una de les coses que em reporten més alegria o tristesa, amb referència a les obres del Pare i de l'Avi, es si es conserven o no amb el pas del temps ( un dels motius principals d'aquest Blog es poder conservar l'obra viva). Al estar la majoria a
l'exterior, fa que quan es faci reformes u obres, algunes d'elles desapareguin.

Fa uns dies, vaig rebre molt bones notícies. La Pilar San José, companya de feina de la meva Germana Carme, havia estat a finals de juny a Mérida i, a petició de la Carme, va buscar els quadres de "Anís del Mono" i de "Cholotates Amatller" que estaven aprop de la Plaza Espanya.
La Pilar em deia en el seu comentari, que la meva Germana li havia demanat que busques els quadres "més amb el cor que amb paraules". Potser per aquest motiu, sempre que hem demanat a algú que ens fes un favor ( fotografies de quadres que tenen aprop, que parlessin amb algú per trobar més obres, etc...) tothom ens ha ajudat amb molt d'interès i no em cansaré de donar les gràcies.

En aquest cas, vull tornar a agrair el que va fer amb la seva família, ja que no tant sols va trobar els quadres que segons em comenta, són a la façana d'una botiga totalment reformada de regals i queviures de la zona ( Feliciano Becerra e Hijos), si no que també es va adonar que un altre dels quadres de la façana era fet per l'Avi i estava signat.

L'estat de conservació es força bo, ja que es veu que l'ajuntament va reclamar que quan es reformés la botiga, es conservessin les obres de la façana ( un ajuntament com ha de ser!!!).Os mostro la façana de la botiga en el seu estat actual i el quadre de "jabones Miró", signat per l'Avi.

Fotografies: Pilar San José.
Salut.