dimecres, 8 de juliol del 2009

Segell Sunet

Avui m'he trobat amb una petita sorpresa...

l'altre dia, quan a casa de la Mare van fer neteja d'unes llibreries, va aparèixer un llibre antic que sembla ser del meu Avi i que porta un segell que no havíem vist mai abans...

És del estil modernista, suposo que coses de l'època, i es veu clarament el nom SUNET i l'adreça de Calle 4 Sants, que era on l'Avi tenia el Taller.

El més curiós és que no l'hem trobat en cap altre llibre ni quadre. En algunes rajoles amb motius catalans o d'Arts i Oficis, en la part del darrere, apareix un gravat amb les dades del Taller, però no té res a veure amb aquest.



Salut.

3 comentaris:

lacuesta ha dit...

Crec haver trobat unes ceràmiques de S. Sunet Urgellés en un edifici de les caves Miró de Sant Sadurní d'Anoia, prèviament dibuixades per l'arquitecte Cèsar Martinell, autor de l'edifici.

M'ho podeu confirmar?

jaumasu@gmail.com ha dit...

Benvolgut Amic: desconec si és obra del meu Avi, ja que hi han moltes obres que no se on son... Tampoc conec aquestes caves, peró veient que ha treballat per d'altres, no en seria estrany.Si teniu alguna foto, os agrairia que me la féssiu arribar o la adreça exacta on trobar el quadre.

Gràcies

Anònim ha dit...

Vaig aprendre molt