dissabte, 7 de febrer de 2009

Obra de S.Sunet Pahissa: Societat Coral la Floresta

El 12 de Juliol del 2008, vaig publicar un quadre del Pare, que era un encarreg de "EL Secretariat d'entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta" on feien homenatge als 100 anys del Centre Catòlic de Sants. Més tard vaig saber per un comentari d'una amiga de la meva Germana Anna, la Carme Barba, que també s'havia fet alhora el mateix quadre per "La Societat Coral La Floresta".


Vaig començar a buscar, però no trobava dades correctes d'aquesta entitat. Finalment, vaig poder trobar una persona de contacte, la Sra Teresa Farré, que em va explicar que tot el material de l'Entitat, es podia trobar al Arxiu Històric de Sants i que el quadre el tenien guardat.


Com en el seu dia jo ja havia contactat amb l'Arxiu, per el cartell del Pare que va fer per l'Orfeó de Sants i que vaig publicar també el 12 de juliol, vaig parlar amb la Núria Burguillos de l'Arxiu i ,molt amablement, el van buscar per poder fotografiar-lo i amb l'autorització corresponent de l'Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, el publico.


Agrair a la gent de l'Arxiu el temps que m'han dedicat per poder localitzar l'obre del Pare.


Salut.